Thread View: pl.comp.bazy-danych
2 messages
2 total messages
Started by prenumerata.avt@
Sat, 11 Mar 2017 09:33
Szukam konsultanta SQL
Author: prenumerata.avt@
Date: Sat, 11 Mar 2017 09:33
Date: Sat, 11 Mar 2017 09:33
11 lines
424 bytes
424 bytes
Witam Nie jestem programistą, ale będę przenosił procedury VBA (MS Access) na SQL Server. Potrzebne mi będzie wsparcie konsultanta, do ktorego mógłbym zwrócić się z konkretnymi pytaniami (odnośnie SQL). Czy znajdę tu kogoś chętnego - i ile to będzie kosztowało? Pozdrawiam wszystkich Herman Grosbart herman.grosbart(małpka)avt.pl
Re: Szukam konsultanta SQL
Author: geos
Date: Sun, 12 Mar 2017 22:59
Date: Sun, 12 Mar 2017 22:59
12 lines
518 bytes
518 bytes
On 11.03.2017 18:33, prenumerata.avt@gmail.com wrote: > Witam > > Nie jestem programist±, ale bêdê przenosi³ procedury VBA (MS Access) na SQL Server. Potrzebne mi bêdzie wsparcie konsultanta, do ktorego móg³bym zwróciæ siê z konkretnymi pytaniami (odno¶nie SQL). > Czy znajdê tu kogo¶ chêtnego - i ile to bêdzie kosztowa³o? jak co¶ to zapodawaj problemy do rozwi±zania te¿ tutaj. czasami zagadnienia s± wspólne dla wielu silników baz danych, nie wspominaj±c, ¿e mog± byæ po prostu interesuj±ce :) pozdrawiam, geos
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads