Thread View: pl.comp.cad
1 messages
1 total messages
Started by "Piotr Jaworski"
Thu, 04 Feb 1999 00:00
2xElsa GLoria Synergy i stacja 3,5"
Author: "Piotr Jaworski"
Date: Thu, 04 Feb 1999 00:00
Date: Thu, 04 Feb 1999 00:00
25 lines
1118 bytes
1118 bytes
Witam. Mam problem. W komputerze HP Vectra VL seria 5 jest zainstalowany NT 4.0 Workstation. Do�o�y�em do tego dwie karty Elsa GLoria Synergy. Karty zainstalowa�y si� bez problem�w, Windows dzia�a na dw�ch monitorach (pe�ny luksus), lecz jest jedno ale, w momencie wykonywania operacji zapisu lub odczytu ze stacji dyskietek 3,5", Windows si� wywala. Wygl�da to w taki spos�b: w pierwszych chwilach odczytu pojawia si� pasek �mieci na jednym monitorze i mieni si� w takt odczytywania danych z dyskietki, obraz na drugim monitorze bez zadnyc zmian, chwile p�niej okna na pierwszym si� kaszani� i nic ju� wi�cej si� nie da zrobi�, obraz na drgim bez zmian. Szukam jakiej� rady na t� sytuacj� poniewa� sprawdzi�em czy s� dobre karty, sprawdzi�em staje 3,5", zmieni�em sloty PCI w kt�rych by�y zainstalowane karty, zmieni�em komputer na taki sam i dalej to samo. Czy da si� co� z tym zrobi�? Firma nie zmieni mi komputera w najbli�szym czasie wi�c jestem w kropce. Piotr Jaworski P.Jaworski@zgpolsier@kghm.com.pl tel.praca +48 (76) 8481577
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads