Thread View: pl.comp.grafika.grafika3d
8 messages
8 total messages
Started by "Paszczaka"
Sun, 14 Feb 1999 00:00
Brak
Author: "Paszczaka"
Date: Sun, 14 Feb 1999 00:00
28 lines
500 bytes
500 bytes
Czesc jestem nowy i prosze mnie lubie+AQc-. W og+APM-le to mam na nicka paszczak I jeszcze mo+AXw-e ostatni raz: Fajnie, +AXw-e ju+AXw- jest taka grupa. Mam pytanie. Czy kto+AVs- z Was wie jak w MAXie pod renderowan+AQU- scenk+ARk- pod+AUI-o+AXw-y+AQc- inny rysunek, w ten spos+APM-b, +AXw-eby MAX go nie +ACI-rozci+AQU-ga+AUI- po horyzoncie+ACI- tylko po prostu normalnie i zwyczajnie po+AUI-o+AXw-y+AUI- pod wsio inne??? Pozdrowiono paszczak paszczur+AEA-friko2.onet.pl
Re: Brak
Author: "madBrush"
6 lines
110 bytes
110 bytes
ja tez mam pytanie - uzywasz HTMLa w listach do grupy dyskusyjnej??? nie moge odczytac twojej wiadomosci!
Author: "Reggi"
33 lines
576 bytes
576 bytes
Proponuje przejscie na jezyk chinski. Sprawdz co piszesz - trzeba skonfigurowac strone kodowa. REGGI Paszczaka napisa�(a) w wiadomo�ci: ... >jestem nowy i prosze mnie lubie+AQc-. (...) >Czy kto+AVs- z Was wie jak w MAXie pod renderowan+AQU- scenk+ARk- pod+AUI-o+AXw-y+AQc- inny rysunek, >w ten spos+APM-b, +AXw-eby MAX go nie +ACI-rozci+AQU-ga+AUI- po horyzoncie+ACI- tylko po prostu >normalnie i zwyczajnie po+AUI-o+AXw-y+AUI- pod wsio inne??? > >Pozdrowiono > >paszczak >paszczur+AEA-friko2.onet.pl > > > > > > -- Serwis RUBIKON - http://rubikon.pl - 020 92 47
Date: Tue, 16 Feb 1999 00:00
Date: Tue, 16 Feb 1999 00:00
48 lines
768 bytes
768 bytes
>madBrush napisa�(a) w wiadomo�ci: ... >>ja tez mam pytanie - uzywasz HTMLa w listach do grupy dyskusyjnej??? nie >>moge odczytac twojej wiadomosci! >> >> Nie. Sory Niechc�cy zmienilem w outlooku strone kodowa. Jeszcze raz to samo mo. Mysle ze tym razem solownik koreansko-nigeryjski nie bedzie potrzebny... Czesc jestem nowy i prosze mnie lubiec. W ogole to mam na nicka paszczak I jeszcze moze ostatni raz: Fajnie, ze ju� jest taka grupa. Mam pytanie. Czy kto� z Was wie jak w MAXie pod renderowana scenke pod�ozyc inny rysunek, w ten sposob, zeby MAX go nie "rozciaga� po horyzoncie" tylko po prostu normalnie i zwyczajnie po�z�y� pod wsio inne w renderingu??? Pozdrowiono paszczak paszczur@friko2.onet.pl
Date: Wed, 17 Feb 1999 00:00
7 lines
24 bytes
24 bytes
Dzieki... paszczak
Author: "madBrush"
12 lines
283 bytes
283 bytes
jezeli chcesz wstawic bitmape jako background musisz przygotowac jej "aspect ratio" taki sam jak aspekt ekranu (zwyczajowo proporcje wynosza 4:3). Nastepnie wczytujesz bitmape do enviromentu i ustawiasz jej typ wyswietlania :screen i to wszystko o ile cie dobrze zrozumialem
Author: "Sir Dan Hawkins
25 lines
527 bytes
527 bytes
w edytorze map zmie� rodzaj bitmapy z texture na enviromental i z rozwijanej listy wybierz screen. Sir Dan Hawkins sirdan@promail.pl sirdh@polbox.com ... and if you belive in God it's because of the Devil. Paszczaka wrote in message ... | |Czy kto� z Was wie jak w MAXie pod renderowana scenke pod�ozyc inny rysunek, |w ten sposob, zeby MAX go nie "rozciaga� po horyzoncie" tylko po prostu |normalnie i zwyczajnie po�z�y� pod wsio inne w renderingu??? | |Pozdrowiono | |paszczak |paszczur@friko2.onet.pl |
Author: "Jarek"
Date: Thu, 18 Feb 1999 00:00
Date: Thu, 18 Feb 1999 00:00
41 lines
822 bytes
822 bytes
ew. przez video-post/alpha compositor jesli zalezy ci aby zostawic jakis inny environment map -- Jarek _JaR_ ICQ 14863536 jarek{at}3dart.com.pl MAX FAQ, Tips&Tricks, Tutorials, Links, Gallery: http://www.nautilus.com.pl/jarek Sir Dan Hawkins wrote in message ... >w edytorze map zmie� rodzaj bitmapy z texture na enviromental i z rozwijanej >listy wybierz screen. > >Sir Dan Hawkins >sirdan@promail.pl >sirdh@polbox.com >... and if you belive in God it's because of the Devil. > >Paszczaka wrote in message ... >| >|Czy kto� z Was wie jak w MAXie pod renderowana scenke pod�ozyc inny >rysunek, >|w ten sposob, zeby MAX go nie "rozciaga� po horyzoncie" tylko po prostu >|normalnie i zwyczajnie po�z�y� pod wsio inne w renderingu??? >| >|Pozdrowiono >| >|paszczak >|paszczur@friko2.onet.pl >| > > >
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads