Thread View: pl.comp.grafika.grafika3d
2 messages
2 total messages
Started by nalesnik
Sun, 02 Jan 2011 18:08
szkicowanie 3d
Author: nalesnik
Date: Sun, 02 Jan 2011 18:08
Date: Sun, 02 Jan 2011 18:08
12 lines
366 bytes
366 bytes
Witam, Poleci ktoś toola do tworzenia szkiców 3D? Znalazłem bardzo fajnie prezentujące się na filmie ILoveSketch, tyle że na stronie nie mają linków download/buy:( Jakieś sprawdzone alternatywy? ( PS.: Mój pierwszy post tutaj - proszę o możliwie łagodną zjebkę, jeżeli było i zbyt pobieżnie przeszukałem archiwum grupy;) ) -- pozdr nalesnik
Re: szkicowanie 3d
Author: rs
Date: Sun, 02 Jan 2011 15:32
Date: Sun, 02 Jan 2011 15:32
18 lines
709 bytes
709 bytes
On Sun, 02 Jan 2011 18:08:12 +0100, nalesnik <mu5k@o2.o2.o2.o2.pl> wrote: >Witam, >Poleci ktoś toola do tworzenia szkiców 3D? >Znalazłem bardzo fajnie prezentujące się na filmie ILoveSketch, tyle że >na stronie nie mają linków download/buy:( Jakieś sprawdzone alternatywy? szukaj czegos co sie nazywa EverybodyLovesSketch, to pozniejsza wersja ILoveSchetch, tyle, ze to na razaie chyba jest w fazie akademickich dozwiadczen i ne ima jeszcze koemercyjnego produktu. podobnie jak 3D Schetching Journal. kazdy bardziej zaawansowany program do modelowania 3D ma podobne funkcje. nie dokladnie takie, i nie tak elegancko zaiplementowane, ale zawsze cos. <rs>
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads