Thread View: pl.comp.grafika
6 messages
6 total messages
Started by mmt
Tue, 18 Apr 2023 02:31
Adobe Acrobat CS6 - problem
Author: mmt
Date: Tue, 18 Apr 2023 02:31
Date: Tue, 18 Apr 2023 02:31
22 lines
1232 bytes
1232 bytes
Dzień dobry, piszę z wielką nadzieję, że grupa nadal działa... mam pytanie odnośnie pakietu Adobe CS6. Na nowym komputerze mam zainstalowany Windows 11 Pro. Zainstalowałam na nim również zakupiony wiele lat temu Adobe CS6 w wersji Web & Design Premium i wszystko śmiga bez problemu poza programem Adobe Acrobat X Pro (wersja 10.1.1), który to włącza się i po kilku sekundach samoistnie zamyka. Wiem, że ta wersja oprogramowania jest już stara i nie wspierana przez firmę Adobe, wiem również że wszystkie aktualizacje do tej wersji Acrobata zostały wykasowane z serwerów Adobe, wiem również, że firma Adobe odcina się od jakiejkolwiek komunikacji w tym temacie (kontaktowałam się z nimi wczoraj). I stąd pytanie, aktem desperacji, czy ktoś z Was miał może taki problem albo zna jego rozwiązania albo ma jakikolwiek pomysł co można by zrobić, żeby jednak nie przesiadać się na Acrobata w chmurze za zbyt wiele monet dla mnie w tej chwili? Będę wdzięczna za pomoc... pozdrówki - mmt
Re: Adobe Acrobat CS6 - problem
Author: PureNick
Date: Tue, 18 Apr 2023 14:09
Date: Tue, 18 Apr 2023 14:09
26 lines
1153 bytes
1153 bytes
> Dzieñ dobry, > piszê z wielk± nadziejê, ¿e grupa nadal dzia³a... > mam pytanie odno¶nie pakietu Adobe CS6. > Na nowym komputerze mam zainstalowany Windows 11 Pro. > Zainstalowa³am na nim równie¿ zakupiony wiele lat temu Adobe CS6 w wersji Web > & Design Premium i wszystko ¶miga bez problemu poza programem Adobe Acrobat X > Pro (wersja 10.1.1), który to w³±cza siê i po kilku sekundach samoistnie > zamyka. Wiem, ¿e ta wersja oprogramowania jest ju¿ stara i nie wspierana > przez firmê Adobe, wiem równie¿ ¿e wszystkie aktualizacje do tej wersji > Acrobata zosta³y wykasowane z serwerów Adobe, wiem równie¿, ¿e firma Adobe > odcina siê od jakiejkolwiek komunikacji w tym temacie (kontaktowa³am siê z > nimi wczoraj). > I st±d pytanie, aktem desperacji, czy kto¶ z Was mia³ mo¿e taki problem albo > zna jego rozwi±zania albo ma jakikolwiek pomys³ co mo¿na by zrobiæ, ¿eby > jednak nie przesiadaæ siê na Acrobata w chmurze za zbyt wiele monet dla mnie > w tej chwili? > Bêdê wdziêczna za pomoc... Trafi³em na jakie¶ aktualizacje: https://helpx.adobe.com/pl/acrobat/kb/update-patch-acrobat-reader-10.html Mam nadziejê ¿e pomo¿e :) -- ~~PP~~SF~~
Author: "kiwi@kiwisen.co
Date: Tue, 18 Apr 2023 23:43
Date: Tue, 18 Apr 2023 23:43
14 lines
559 bytes
559 bytes
wtorek, 18 kwietnia 2023 o 11:31:30 UTC+2 mmt napisał(a): > Dzień dobry, > piszę z wielką nadzieję, że grupa nadal działa... > mam pytanie odnośnie pakietu Adobe CS6. Serwus, nie pomogę za dużo. Powiem tylko że mam Win X Pro zaktualizowanego do Windowsa 11. Na Windowsie X miałem zainstalowany pakiet Adobe CS5 włącznie z Acrobatem X Pro i po przejściu na Win 11 nadal wszystko śmiga bez problemu. Powodzenia, może ponowna instalacja Acrobata?
Author: "kiwi@kiwisen.co
Date: Wed, 19 Apr 2023 00:25
Date: Wed, 19 Apr 2023 00:25
15 lines
810 bytes
810 bytes
> Zainstalowałam na nim również zakupiony wiele lat temu Adobe CS6 w wersji Web & Design Premium i wszystko śmiga bez problemu poza programem Adobe Acrobat X Pro (wersja 10.1.1), który to włącza się i po kilku sekundach samoistnie zamyka. ... Przypomniałem sobie - miałem tak samo, Acrobat zamykał się zaraz po odpaleniu. Ale to było jeszcze na Windowsie X. Szczerze, nie pamiętam co zadziałało ale w końcu wróciło do normalnej użyteczności (bo bez Acro Pro to ciężko) Ale sądząc po mojej nikłej wiedzy komputerowej nie musiałem robić niczego strasznego. Może faktycznie zainstalowałem ponownie Acrobata albo nawet cały pakiet.
Date: Wed, 19 Apr 2023 05:03
Date: Wed, 19 Apr 2023 05:03
44 lines
1765 bytes
1765 bytes
wtorek, 18 kwietnia 2023 o 14:09:10 UTC+2 PureNick napisał(a): > > Dzień dobry, > > piszę z wielką nadzieję, że grupa nadal działa... > > mam pytanie odnośnie pakietu Adobe CS6. > > > Na nowym komputerze mam zainstalowany Windows 11 Pro. > > Zainstalowałam na nim również zakupiony wiele lat temu Adobe CS6 w wersji Web > > & Design Premium i wszystko śmiga bez problemu poza programem Adobe Acrobat X > > Pro (wersja 10.1.1), który to włącza się i po kilku sekundach samoistnie > > zamyka. Wiem, że ta wersja oprogramowania jest już stara i nie wspierana > > przez firmę Adobe, wiem również że wszystkie aktualizacje do tej wersji > > Acrobata zostały wykasowane z serwerów Adobe, wiem również, że firma Adobe > > odcina się od jakiejkolwiek komunikacji w tym temacie (kontaktowałam się z > > nimi wczoraj). > > > I stąd pytanie, aktem desperacji, czy ktoś z Was miał może taki problem albo > > zna jego rozwiązania albo ma jakikolwiek pomysł co można by zrobić, żeby > > jednak nie przesiadać się na Acrobata w chmurze za zbyt wiele monet dla mnie > > w tej chwili? > > > Będę wdzięczna za pomoc... > Trafiłem na jakieś aktualizacje: > https://helpx.adobe.com/pl/acrobat/kb/update-patch-acrobat-reader-10.html > Mam nadzieję że pomoże :) > > -- > ~~PP~~SF~~ Bardzo dziękuję, to również udało mi się znaleźć i niestety nie wiele dało się z tym zrobić ;)
Date: Wed, 19 Apr 2023 05:05
Date: Wed, 19 Apr 2023 05:05
21 lines
1286 bytes
1286 bytes
środa, 19 kwietnia 2023 o 09:25:10 UTC+2 ki...@kiwisen.com napisał(a): > > Zainstalowałam na nim również zakupiony wiele lat temu Adobe CS6 w wersji Web & Design Premium i wszystko śmiga bez problemu poza programem Adobe Acrobat X Pro (wersja 10.1.1), który to włącza się i po kilku sekundach samoistnie zamyka. > ... Przypomniałem sobie - miałem tak samo, Acrobat zamykał się zaraz po odpaleniu. Ale to było jeszcze na Windowsie X. Szczerze, nie pamiętam co zadziałało ale w końcu wróciło do normalnej użyteczności (bo bez Acro Pro to ciężko) > Ale sądząc po mojej nikłej wiedzy komputerowej nie musiałem robić niczego strasznego. > Może faktycznie zainstalowałem ponownie Acrobata albo nawet cały pakiet. Bardzo dziękuję, problem rozwiązany - wystarczyło przekopiować folder Acrobata ze starego komputera (bo zawierał teraz już niedostępne aktualizacje) w miejsce folderu Acrobata na nowym komputerze i jakimś cudem to zadziałało. Jeśli ktoś miałby podobny problem - polecam takie dziwaczne rozwiązanie.
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads