Thread View: pl.comp.lang.c
1 messages
1 total messages
Started by Jacek Marcin Jaw
Sun, 15 Jan 2023 12:50
Szukam pracy jako Programista C++
Author: Jacek Marcin Jaw
Date: Sun, 15 Jan 2023 12:50
Date: Sun, 15 Jan 2023 12:50
199 lines
7864 bytes
7864 bytes
🟒Jacek Marcin Jaworski🟒 🟒Pruszcz Gd. 2023-01-15🟒 tel.: +48 577-474-598 poczta: ul. Spacerowa 42, 83-000 Pruszcz Gd. poczta el.: jaworski1978@adres.pl Do: Polskich Firm 🟒List Motywacyjny🟒 Kandyduję na stanowisku Programista C++. Jako programista specjalizuję się w tworzeniu programów bazodanowych w C++, Qt i SQL - jestem w tym biegły. Mam komercyjne doświadczenie w testowaniu programów. Dużą wagę też przywiązuję do jakości dokumentacji. Jestem lojalnym pracownikiem. Mam wysoką motywację by moje projekty doprowadzić do wdrożenia i sprzedaży. Jestem zorientowanym na cel z uwzględnianiem ludzkich aspektów życia i pracy oraz z uwzględnieniem obowiązujących praw. Cenię sobie pracę w zespole, wzajemne wsparcie i wymianę doświadczeń. …………........……………………. JACEK MARCIN JAWORSKI 🟒Jacek Marcin Jaworski🟒 🟒Pruszcz Gd. 2022-12-12🟒 tel.: +48 577-474-598 poczta: ul. Spacerowa 42, 83-000 Pruszcz Gd. poczta el.: jaworski1978@adres.pl 🟒Życiorys Zawodowy🟒 🟒Moje Wykształcenie Zawodowe🟒 Technik Elektronik spec. Systemy Komputerowe, Technikum Łączności w Gdańsku, 1994-1999; Zaliczone 3 lata studiów Informatyki, Politechnika Gdańska, 2000-2004. 🟒Moje Umiejętności Zawodowe🟒 🟒Zdolność do pracy w zespole: WIEM, ŻE RAZEM OSIĄGNIEMY WIĘCEJ! 🟒Programowanie na systemach Linuks; 🟒Programowanie w C++ i Qt; 🟒Testowanie, uruchamianie ze śledzeniem i profilowanie programów; 🟒Praca z systemem kontroli wersji Git; 🟒Tworzenie skryptów Basz, Pyton 3, RegExp, SQL; 🟒Projektowanie relacyjnych baz danych; 🟒Tworzenie dokumentacji projektowej i instrukcji wewnętrznych. 🟒Moje Zainteresowania Zawodowe🟒 🟒Studia nad architekturą wzorcowych sys. komp.🟒Studia nad nowymi algorytmami (Jednak nie SI) 🟒Studia nad bezpieczeństwem współczesnych sys. komp.🟒Studia nad prywatnością użytkowników współczesnych sys. komp; 🟒Podnoszenie jakości, efektywności i bezpieczeństwa w pracy przez realizację racjonalizatorskich projektów; 🟒Programowanie w językach: Asembler, C++ i D; 🟒Zdobycie kompetencji w pracy z systemem Plan9. 🟒Moje Pozostałe Kluczowe Umiejętności 🟒Prawo jazdy kat. B; 🟒Uprawnienia SEP do 1kV; 🟒j. ang. B1. 🟒Doświadczenie Komercyjne🟒 Programista C++ w Else w Gdańsku (1999 - 2000) Praca obejmowała ✔ Projektowanie i programowanie programów na sys. Windows (w j. C++); ✔ Projektowanie i programowanie relacyjnej bazy danych (w j. SQL); 🟒Programista C++ w 2p.pl w Gdańsku (2001)🟒 Praca obejmowała ✔ Projektowanie i programowanie programów na sys. Windows (w j. C++); ✔ Programowanie WWW (w HTML i w j. PHP); ✔ Projektowanie i programowanie relacyjnej bazy danych (w j. SQL). PROJEKTY ZOSTAŁY WDROŻONE. Programista C++ w Alnet w okolicach Żukowa (2007) Praca obejmowała ✔ Projektowanie i programowanie programów na sys. Windows (w j. C++); ✔ Programowanie sieciowe (IP/TCP, projektowanie autorskiego protokołu archiwizacji filmów). Programista C++ w Prokhard w Gdyni (2017) Praca obejmowała ✔ Projektowanie i programowanie programu na sys. Windows i Android (w j. C++ i QML); ✔ Programowanie sieciowe (IP/TCP, projektowanie autorskiego protokołu replikacji bazy danych); ✔ Projektowanie i programowanie relacyjnej bazy danych (w j. SQL); ✔ Programowanie wtyczek z kontrolkami graficznymi (w Qt); ✔ Zdalne uruchamianie ze śledzeniem programu na sys. Android; ✔ Programowanie WWW (w HTML i w j. Java Script). 🟒Programista C++ w Elmech w Pruszczu Gd. (2018 – 2019)🟒 🟒Praca obejmowała ✔ Projektowanie aplikacji w UML; ✔ Projektowanie i programowanie programu na sys. Linuks i Windows (w j. C++); ✔ Programowanie wielowątkowe i sieciowe (CAN); ✔ Programowanie wtyczek z kontrolkami graficznymi (w Qt); ✔ Programowanie relacyjnej bazy danych (w j. SQL); ✔ Zdalne uruchamianie ze śledzeniem programu na sys. Linuks; ✔ Profilowanie programów; ✔ Programowanie wielu skryptów (w j. Basz i Pyhon). Naprawiłem i dokończyłem aplikację działającą w trybie "kiosk" w proj. tabletu przemysłowego EvoControl: PARADOKSALNIE PO POMYŚLNYM ZAKOŃCZENIU PRAC NOMINALNA ILOŚĆ KODU W J. C++ ZMALAŁA O 4 TYŚ. LINII (do ok. 32 tyś.). PROJEKTY ZOSTAŁY WDROŻONE. PROJEKTY TRAFIŁY DO SPRZEDAŻY. 🟒Programista C++ w Posbit.pl w Gdyni (2019.06 - 2021.05)🟒 a po przejęciu: 🟒Programista C++ w Posnet DROA w Gdyni (2021.06 – 2022.06)🟒 🟒Praca obejmowała ✔ Projektowanie i programowanie programu na sys. Linuks i Android (w j. C++); ✔ Programowanie wielowątkowe i sieciowe (IP/TCP, protokoły Posnet i ECR-EFT); ✔ Programowanie relacyjnej bazy danych (w j. SQL); ✔ Zdalne uruchamianie ze śledzeniem programu na sys. Linuks i Android; ✔ Profilowanie programów; ✔ Programowanie wielu skryptów (w j. Basz i Pyhon); ✔ Przygotowywanie instrukcji wewnętrznych. PROJEKTY ZOSTAŁY WDROŻONE. PROJEKTY TRAFIŁY DO SPRZEDAŻY. Nota prawna Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych). …………........……………………. JACEK MARCIN JAWORSKI
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads