Thread View: pl.comp.lang.delphi.bazy-danych
1 messages
1 total messages
Started by jacek
Tue, 21 Feb 2017 20:30
[OT] szukam programisty
Author: jacek
Date: Tue, 21 Feb 2017 20:30
Date: Tue, 21 Feb 2017 20:30
14 lines
891 bytes
891 bytes
Z góry przepraszam za offtop, ale to chyba jedyne miejsce, gdzie mogę znaleźć kogoś do pomocy. Od kilku lat pracuję nad aplikacją dla pewnej firmy. Niestety wolnego czasu mam coraz mniej a wymagań nowych funkcjonalności ciągle przybywa. Dlatego szukam kogoś, kto przejmie ode mnie ten projekt. Aplikacja jest pisana w Delphi 2005 z wykorzystaniem Firebird 2.5. Szukam kogoś, kto przez kilka najbliższych miesięcy może poświęcić kilka godzin dziennie, aby nadrobić zaległości i pochylić się nad nowymi zleceniami. Później będzie tego mniej, ale patrząc w przeszłość na pewno praca w tym temacie będzie. Szukam osoby z doświadczeniem w Delphi, najlepiej z własną działalnością (najlepiej to rozliczenie przez faktury). Ideałem byłaby osoba z Warszawy. Po szczegóły proszę pytać na adres jfrieske[@]poczta.onet.pl Pozdrawiam, Jacek Frieske
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads