Thread View: pl.comp.os.hp-ux
2 messages
2 total messages
Started by "jary"
Sat, 16 Oct 2004 12:15
ku przestrodze!
Author: "jary"
Date: Sat, 16 Oct 2004 12:15
Date: Sat, 16 Oct 2004 12:15
24 lines
1395 bytes
1395 bytes
Tekst niniejszy kieruje do wszystkich zainteresowanych oferta PLUS GSM,ku przestrodze a takze, jesli ktos mial podobne perypetie, z prosba o pomoc. Zakupilem telefon w abonamencie. W zwiazku z tym, ze potrzebuje dostep do wapu poprosilem sprzedawce o mozliwie najtansze polaczenie ( najlepiej pakiet Gprs Wap). Zaproponowial mi "wap po gprs pakiet 1mb". Po miesiacu korzystania z wap gprs dowiedzialem sie,ze ten pakiet dotyczy tylko internetu. Prosze sobie wyobrazic moje zdziwienie gdy dowiedzialem sie o wielko¶ci rachunku! Sprzedawca oczywiscie tlumaczy sie niezrozumieniem moich potrzeb,jasno artykulowanych- telefon+ pakiet gprs wap! Jego wspolpracownica na zadane przeze mnie pytanie( od ktorego zaczalem rozmowe) powielila blad swojego kolegi i zaproponowala mi ten sam pakiet! Swiadczy to dobitnie a niskiej zetelnosci obslugi, wprowadzaniu w blad klienta i narazaniu go na dodatkowe koszty. Proba znalezienia kompromisu spelzla na niczym a sprzedawca nawymyslal mi od nierozumnych, glupkow i mial pretensje, ze wogole smiem sie odezwac i zwrocic mu uwage,ze sie pomylil. Najzwyczajniej zrobil mnie w konia. Oczywiscie pokryje nalezna fakture i pewnie nastepna tez,ale najlepszym rozwiazaniem dla mnie byloby oddanie im telefonu( mialem go miesiac) ,zrezygnowanie z ich uslug i znalezienie innego operatora. Czy mam na to jakas szanse? co powinienem zrobic?
Re: ku przestrodze!
Author: "piotr_ek"
Date: Tue, 19 Oct 2004 13:55
Date: Tue, 19 Oct 2004 13:55
9 lines
229 bytes
229 bytes
>Czy mam na to jakas szanse? co powinienem zrobic? Zainstalowaæ HP-UX i udowodniæ, ¿e nie potrafisz czytaæ. *p* -- ============= P o l N E W S ============== archiwum i przeszukiwanie newsów http://www.polnews.pl
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads