Thread View: pl.comp.os.hp-ux
2 messages
2 total messages
Started by "Sebastian Szewc
Tue, 17 May 2005 14:46
Dokumentacja HP-UX
Author: "Sebastian Szewc
Date: Tue, 17 May 2005 14:46
Date: Tue, 17 May 2005 14:46
11 lines
286 bytes
286 bytes
Witam, Mam pytanie czy ktos ma dostep do dobrej dokumentacji HP-UX poza dokumentacja dostepna n stronie www.hp.com. Prosilbym o wskazanie zrodel albo ewentualnie przeslal emailem za co bardzo wielkie dzieki. Pozdrawiam seboizm -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
Re: Dokumentacja HP-UX
Author: Artur Byszko
Date: Tue, 17 May 2005 17:13
Date: Tue, 17 May 2005 17:13
16 lines
777 bytes
777 bytes
Dnia 17.05.2005 Sebastian Szewczyk <ksymksym@poczta.onet.pl> napisa³/a: : Mam pytanie czy ktos ma dostep do dobrej dokumentacji HP-UX poza dokumentacja : dostepna n stronie www.hp.com. Prosilbym o wskazanie zrodel albo ewentualnie : przeslal emailem za co bardzo wielkie dzieki. A co jest z³ego w dokumentacji na docs.hp.com ? Je¿eli chodzi o ¼ród³a innej dokumentacji to polecam ksi±¿ki z wydawnictwa Prentice Hall - m.in. "HP-UX 11i Systems Admin Handbook", "HP-UX 11i Tuning and Performance" oraz moja ulubiona "HP-UX 11i Internals". A jak ¿a³ujesz pieniêdzy na ksi±¿ki (;P) to zawsze pozostaje Ci emule ;-) Pozdrawiam, -- 0x00: __o Artur Byszko 0x01: __\<,_ <artur.byszko[!]core.phiral.com> 0x02: (_)/ (_) GnuPG key ID: 0x74226E5D
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads