Thread View: pl.comp.sys.novell
2 messages
2 total messages
Started by KOWBI
Mon, 17 Jan 2011 23:04
SIMPLE baza danych
Author: KOWBI
Date: Mon, 17 Jan 2011 23:04
Date: Mon, 17 Jan 2011 23:04
14 lines
458 bytes
458 bytes
Witam, Moze moje pytanie nie bardzo pasuje do charakteru grupy, ale pamietam ze jakis czas temu uzyskalem od Was pomoc na temat SIMPLE. Firma ktora obsluguje, wreszcie dojrzala do decyzji zmiany oprogramowania, kadrowa chce wydobyc z bazy dane odnosnie pracownikow imie naziwsko, pesel, itd... Czy ktos jest mi w stanie podpowiedziec, w ktorym katalogu SIMPLE trzyma takie dane? Pliki bazy jakie mam na serwerze to pliki z rozszezeniem *.DTA Pozdrawiam
Re: SIMPLE baza danych
Author: wwwd
Date: Mon, 22 Aug 2011 14:03
Date: Mon, 22 Aug 2011 14:03
18 lines
583 bytes
583 bytes
Możesz mieć alb baze Betritive albo Postre... coś takeigo. W dniu 2011-01-18 08:04, KOWBI pisze: > Witam, > Moze moje pytanie nie bardzo pasuje do charakteru grupy, ale pamietam > ze jakis czas temu uzyskalem od Was pomoc na temat SIMPLE. > > Firma ktora obsluguje, wreszcie dojrzala do decyzji zmiany > oprogramowania, kadrowa chce wydobyc z bazy dane odnosnie pracownikow > imie naziwsko, pesel, itd... > > Czy ktos jest mi w stanie podpowiedziec, w ktorym katalogu SIMPLE > trzyma takie dane? Pliki bazy jakie mam na serwerze to pliki z > rozszezeniem *.DTA > > Pozdrawiam
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads