Thread View: pl.comp.sys.palmtop.palmos
2 messages
2 total messages
Started by qwerty
Wed, 18 Feb 2009 15:09
Palm sam sie wlacza
Author: qwerty
Date: Wed, 18 Feb 2009 15:09
Date: Wed, 18 Feb 2009 15:09
7 lines
240 bytes
240 bytes
Witam Od pewnego czasu Palm TX sam sie wlacza po kilku minutach od ostatniego alarmu z Memo; czy ktos z Was zauwazyl taka przypadlosc w swoim systemie? Nie mam pomyslu co moze powodowac takie zachowanie, bylbym wdzieczny za info. Rafal
Re: Palm sam sie wlacza
Author: "Lukasz Sczygiel
Date: Tue, 24 Feb 2009 16:41
Date: Tue, 24 Feb 2009 16:41
28 lines
1063 bytes
1063 bytes
> Witam > Od pewnego czasu Palm TX sam sie wlacza po kilku minutach od ostatniego > alarmu z Memo; czy ktos z Was zauwazyl taka przypadlosc w swoim > systemie? Nie mam pomyslu co moze powodowac takie zachowanie, bylbym > wdzieczny za info. > Rafal Pewnie wiele nie pomoge ale przynajmniej pokaze gdzie trzeba isc: Zweryfikuj jakie hacki masz uruchomione, zweryfikuj czy jakiegos softu do backupu nie miales/masz. Poklikaj w programikach PIM co tam jest zaklikane. No i sprawdz budzik :) Ja tak mialem pare razy: -raz to byl budzik ktory sie wlaczal, nie gral dzwieku i swojego okienka nie pokazywal. -raz to program do backupu (mcbackup albo inny, nie pamietam dawno to bylo) sie uaktywnial ale backupu nie robil -raz to bigclock mial jakies zamieszanie i tak mu sie objawial jeden timerow (bo sie komus zaklikalo 24h timer). W najgorszym razie wykopiuj sobie wszystko z palmy zrob hard reset i wrzucaj po kolei wszystko spowrotem moze zajdziesz winnego a moze problem ustapi :) -- Lukasz Sczygiel -- Wys๏ฟฝano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads