Thread View: pl.comp.xml
2 messages
2 total messages
Started by "Bartek"
Tue, 19 Jan 2010 16:51
Jak zrobi� taki link?
Author: "Bartek"
Date: Tue, 19 Jan 2010 16:51
Date: Tue, 19 Jan 2010 16:51
13 lines
366 bytes
366 bytes
Witam wszystkich Jestem nowy i pocz�tkuj�c. Mo�ecie mi powiedzie� jak zrobi� co� takiego: Zamiast tradycyjnego linku na stronie tzn. z podkre�leniem, chce zrobi� bez podkre�lenia i �eby tylko czcionka si� pogrubia�a. Nie chodzi mi oczywi�cie o style, mam to zrobi� bez u�ycia styl�w. Pozdrawiam i dziekuje za podpowiedzi Bartek
Re: Jak zrobi� taki link?
Author: "mateusx6"
Date: Thu, 21 Jan 2010 09:36
Date: Thu, 21 Jan 2010 09:36
21 lines
588 bytes
588 bytes
U�ytkownik "Bartek" <bglowacki@op.pl> napisa� w wiadomo�ci news:hj4kee$mhv$1@news.onet.pl... > Witam wszystkich > Jestem nowy i pocz�tkuj�c. > > Mo�ecie mi powiedzie� jak zrobi� co� takiego: > Zamiast tradycyjnego linku na stronie tzn. z podkre�leniem, chce zrobi� > bez podkre�lenia i �eby tylko czcionka si� pogrubia�a. > > Nie chodzi mi oczywi�cie o style, mam to zrobi� bez u�ycia styl�w. > Pozdrawiam i dziekuje za podpowiedzi > Bartek > ale przeciez, jezeli nawet zrobisz to przez javascript... to i tak bedziesz zmienial poprzez css
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads