Thread View: pl.soc.prawo
3 messages
3 total messages
Started by LeoTar@aol.com
Sun, 04 May 1997 00:00
Re: Doswiadczenie z kobietami.
Author: LeoTar@aol.com
Date: Sun, 04 May 1997 00:00
Date: Sun, 04 May 1997 00:00
39 lines
1478 bytes
1478 bytes
In a message dated 97-05-02 07:42:33 EDT, stryjbolek@aol.com (StryjBolek) writes: > Dziwna rzecz, mimo ze okazalem najwiecej zrozumienia > dla pana Tarnawskiego i jego teorii, to potraktowal mnie > tak, jak wszystkich innych. Oto przyklad: > >Cos Ci napisalem Stryjku z Siekierka: Odwal sie! > Czy Pan liczy na przekonanie kogokolwiek? Czy mysli > Pan, ze zdobedzie Pan zwolennikow metoda obrazania > ludzi? Z Panem to jak nawet ktos sie zgadza, to i tak go > Pan ofuknie. > > Stryj Bolek (bez siekierki, ale z kijem) Drogi Stryju, Nie zrozumiales i nie zaakceptowales mojej hipotezy a zatem jestes falszywym sprzymierzencem, a ja takich nie potrzebuje. Zreszta, nie zamierzam budowac zadnej partii wiec zwolennicy nie sa mi potrzebni. Jezeli natomiast masz rodzine, tojako jeden z tych, ktorzy co nieco "lizneli" z mojej toerii przekonasz sie parktycznie co wyrosnie z Twoich dzieci, jezeli nie zastosujesz moich wskazowek (moze juz nie masz szans:)). Sprzymierzeniec, ktory na wlasnej skorze przekona sie o slusznosci (badz nie) moich teorii bedzie najlepszym sprzymierzencem (albo tez smirtelnym wrogiem). Totalne i radykalne przemiany ludzkiej mentalnosci (swiadomosci) zawsze musza by poparte doswiadczeniem, a najlepszym dowodem na ich slusznosc jest kleska oponentow przez nich samych potwierdzona. Wladek Tarnawski LeoTar -------------------==== Posted via Deja News ====----------------------- http://www.dejanews.com/ Search, Read, Post to Usenet
Author: Zork
Date: Tue, 06 May 1997 00:00
46 lines
1928 bytes
1928 bytes
LeoTar@aol.com wrote: > > In a message dated 97-05-02 07:42:33 EDT, stryjbolek@aol.com (StryjBolek) > writes: > > > Dziwna rzecz, mimo ze okazalem najwiecej zrozumienia > > dla pana Tarnawskiego i jego teorii, to potraktowal mnie > > tak, jak wszystkich innych. Oto przyklad: > > > >Cos Ci napisalem Stryjku z Siekierka: Odwal sie! > > > Czy Pan liczy na przekonanie kogokolwiek? Czy mysli > > Pan, ze zdobedzie Pan zwolennikow metoda obrazania > > ludzi? Z Panem to jak nawet ktos sie zgadza, to i tak go > > Pan ofuknie. > > > > Stryj Bolek (bez siekierki, ale z kijem) > > Drogi Stryju, Nie zrozumiales i nie zaakceptowales mojej hipotezy a zatem > jestes falszywym sprzymierzencem, a ja takich nie potrzebuje. Zreszta, > nie zamierzam budowac zadnej partii wiec zwolennicy nie sa mi potrzebni. > Jezeli natomiast masz rodzine, tojako jeden z tych, ktorzy co nieco > "lizneli" z mojej toerii przekonasz sie parktycznie co wyrosnie z Twoich > dzieci, jezeli nie zastosujesz moich wskazowek (moze juz nie masz > szans:)). Sprzymierzeniec, ktory na wlasnej skorze przekona sie o > slusznosci (badz nie) moich teorii bedzie najlepszym sprzymierzencem > (albo tez smirtelnym wrogiem). Totalne i radykalne przemiany ludzkiej > mentalnosci (swiadomosci) zawsze musza by poparte doswiadczeniem, a > najlepszym dowodem na ich slusznosc jest kleska oponentow przez nich > samych potwierdzona. > > Wladek Tarnawski > LeoTar > > -------------------==== Posted via Deja News ====----------------------- > http://www.dejanews.com/ Search, Read, Post to Usenet Pan Tarnawski wyznaje metode prawd objawionych, doktryny, oraz czarnego i bialego. Wczyta�em sie w jego pomys� i przyznam si�, �e wi�cej wnim epitet�w ni� przemy�le�. Postanowi�em nie by�, ani wrogiem, ani sprzymierze�cem... ; postanowi�em to po prostu totalnie ola� jego koncepcje, przynajmiej podana w tak be�kotliwej formie
Author: "Serious Joker"
17 lines
369 bytes
369 bytes
Zork <pawblas@waw.pdi.net> wrote in article [na temat LeoTar'a] > Postanowi�em nie by�, ani wrogiem, ani > sprzymierze�cem... ; postanowi�em to po prostu totalnie ola� jego > koncepcje, przynajmiej podana w tak be�kotliwej formie Witamy w klubie. :))) -- Dariusz You only have a problem when you think you have a problem. P.S. Sorka za cross-post.
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads