Thread View: pl.soc.prawo
1 messages
1 total messages
Started by LeoTar@aol.com
Sun, 18 May 1997 00:00
Re: Psychologia
Author: LeoTar@aol.com
Date: Sun, 18 May 1997 00:00
Date: Sun, 18 May 1997 00:00
156 lines
8957 bytes
8957 bytes
In article <5leif9$jjd@helios.cto.us.edu.pl>, mk@tc3.ich.us.edu.pl (Maciek Kolaski) writes: >............. > Z gory oswiadczam, ze jestem dociekliwy i meczacy w czasie prowadzenia rozmow > z psychologiem, wiec kazda psychoterapia w moim przypadku konczy sie na drugim, > badz trzecim spotkaniu, bo psycholog jak to okresla nie moze dac sobie ze mna rady. Psycholodzy z nikim nie moga sobie naprawde dac rady w sensie udzielenia pomocy potrzebujacemu. Ty jestes dociekliwy i dzieki temu potrafisz sie BRONIC przed szkodami jakie by Ci wyrzadzili swoim brakiem wiedzy na temat przyczyn nerwic i depresji. Oni po prpstu NIE WIEDZA jak czlowiekowi pomoc i ucza sie DOSWIADCZAJAC na tych, ktorzy przyszli do nich po pomoc. Pacjenci psychologow, psychoterapeutow i psychiatrow to kroliki doswiadczalne na ktorych ci "pseudobadacze" doskonala swoje metody dominacji. Tak, tak dominacji nad drugim czlowiekiem. Ta SEKTA, grupa mniejszosciowa o ktorych pisza Alvin i Heisi Tofflerowie w "Budowie nowej cywilizacji (patrz http://members.aol.com/LeoTar2/Toffler/Tytulowa.html). A co ciekawsze, ich pseudonaukowe eksperymenty sluza matriarchalnemu systemowi wladzy i sa przezen AKCEPTOWANE. To niewazne, ze niszcza wolnosc kazdego czlowieka, ktory wpadnie im w lapska poniewaz totalitarne systemy wladzy (a ktory takim nie jest?) potrzebuja narzedzi do manipulowania ludzmi. Psychole sa wiec slugusami systemow totalitarnych. Ci ludzie, wspolpracujac z moja eks-zona zniszczyli osobowosc mojej corki Katarzyny dopuszczjac do i uczestniczac w "praniu mozgu" jakiemu zostala ona poddana przez moja eks-zone Terese Mierzwiak, zanieszkala: ul. Golezycka 14, m.8, 54152 Wroclaw. Nie spoczne, dopoki nie rozwale lbow tym konowalom uzurpujacym sobie prawo do demolowania psychiki dzieci w imie ZAKAZOW. To sa najemni mordercy, sludzy politykow, ktorym imponuje wladza. To sa najwieksze przekrety psychiczne wszystkich czasow, ktorzy wlasne kompleksy i "wyparcie" sie emocjonalnej dominacji i ponizania matek zamienili na satysfakcjonujace ich pozycje niszczenia innych ludzi, a w szczegolnosci dzieci przez promowanie metod totalnego podporzadkowania doroslym psychiki dzieci w procesie zwanym szumnie "edukacja". Edukacja w formioe jaka jest to swidome morderstwo emocjonalne dokonywane przez spoleczenstwo na dzieciach w imie zachowania nad nimi kontroli przez uzaleznionych osobnikow doroslych. W procesie destrukcji moich dzieci uczestniczyli swiadomie socjolodzy, psycholodzy i psychoterapeuci Wroclawskiej Poradni Socjologicznej dla dzieci i mlodziezy, gdzie corka byla poddawana tzw. "terapii", zeby uwolnic ja od niezdrowych odruchow seksualnych w stosunku do mnie, co ja uwazam za odruch jaknajbardziej naturalny w momencie dojrzewania dziecka. I nie tylko corki w stosunku do ojca ale tak samo syna w stosunku do matki, a co nazywam INICJACJA SEKSUALNA. Ci ludzie, nieswiadomi, totalni niewolnicy swojego dzecinstwa uczestniczyli w operacji lamania naturalnego kregoslupa moralnego mojej corki Katarzyny Anny Tarnawskiej, ur. 30 sierpnia 1977 w Lublinie, obecnie studentki pierwszego roku biotechnologii na Politechnice Wroclawskiej. To banda zbrodniarzy i przysiegam publicznie, ze nie ustane w moich wysilkach dopoty dopoki nie ujawnie calej prawdy o hitlerowskich zbrodniczych metodach stosowanych przez polska i nie tylko polska psychologie. > Prowadzilem przez kilka miesiecy korespondencje z > psychoterapeutami z innych krajow ( przede wszystkim z USA ), ktorzy czesto > wrecz wysmiewali sie z metod stosowanych w Polsce, psychologia poszla o wiele > bardziej do przodu, a polscy psychoterapeuci niestety zostali w miejscu. Psychologia swiatowa, a w szczegolnosci amerykanska pozwala czlowiekowi przede wszystkim samodzielnie myslec. Jezeli nawet jeszcze prawo nie doroslo do tego, by umozliwic ludziom samodzielne, nieograniczone dzialanie to przynajmniej wysluchuje sie ludzi co maja do powiedzenia. Poniewaz to nie jednostka, ale zbiorowosc dostarcza faktow, ktore umozliwiaja odnalezienie ROZWIAZANIA OSTATECZNEGO, dotarcie do OSTATECZNEJ PRAWDY. Ja dotarlem do tej Prawdy dzieki zbiorowosci, z ktora wspolpracowalem, czyli moja rodzina. Wiedzy tej dostarczalo mi rowniez otoczenie, w ktorym przebywam i pracuje. I pozwala mi sie na to mimo iz nie jestem tzw "profesjonalista" w psychologii. Posiadam jednak wystarczajaco szeroka wiedze oraz jestem w stanie zaangazowac sie bez reszty w kazde dzialanie jezeli widze sens takiego dzialania. Polscy psycholodzy NIE TOLERUJA dyskutujacych pacjentow. Co tam, oni od takich uciekaja, tak jak uciekal ode mnie byly minister zdrowia RP za rzadow Solidarnosci, wroclawski lekarz-psychiatra Sidorowicz, ktory potrafil tylko pytac, czy przypadkiem nie jestem z New Age. Polska psychologia oparta jest na katolickiej doktrynie i dopoki ta doktryna bedzie obowiazywac dlopoty tzw. "specjalisci od psychiki czlowieka" beda szkodzic zamiast pomagac. Bo najlepszym lekarstwem dla pacjenta, lekarstwem, ktore uruchamia wewnetrzne mechanizmy terapeutyczne samego pacjenta jest PRAWDA, jewst swiadomosc PRZYCZYN zniszczenia, ktorego czlowiek dokonuje we wlasnym wnetrzu, tak fizycznym jak i psychicznym. Poniewaz PRAWDA, ktora uzdrawia uznawana jest przez katolicyzm (i nie tylko) za ZAKAZANA wiec i psycholodzy dzialajacy zgodnie z ta doktryna katolicka nie stosuja JEDYNEGO i najskuteczniejszegio srodka terapeeutycznego. Gdyby znali ten srodek , ktorym jest wiedza na temat roli edukacji i inicjacji seksualnej wowczas stosowaliby ja pokatnie, nbawet bez zgody i akceptacji systemu prawnego. Oni jednak uwazaja ZAKAZ edukacji i inicjacji seksualnej za sluszny, a wiec pozbawiaja pacjenta, czyli cale spoleczenstwo JEDYNEGO skutecznego lekarstwa. Dlatego nazywam tych ludzi oraz katolickich ideologow MORDERCAMI niewinnych dzieci. > Nie oczekuje odpowiedzi od ludzi z uniwersytetow i innych placowek naukowych > zajmujacych sie psychologia, bo teoretyzowanie zupelnie mnie nie interesuje. > Zreszta psycholodzy sa wyjatkowo uczuleni na swoim punkcie ( moze wynika to > z gleboko ukrytych kompleksow ), bo na krytyke reaguja wyjatkowo nerwowo, > raz bralem udzial w psychoterapii grupowej, gdzie psycholodzy w duzej czesci > byli zupelnie nieprzygotowani do prowadzenia tej formy leczenia, nie pamietali > o czym mowilo sie w czasie sesji, a na jakakolwiek krytyke stawali murem > przeciwko pacjentom, starajac sie ich zdyskredytowac. Przez ostatnie trzy dni praebywalem na liscie PODWORKO. To taki sped psycholi mowiacych po polsku, ze wszystkich zakatkow swiata. Podprowadzono mnie pod "drzwi" tego zakamarka Netu po to, by mi wybic z glowy pomysly o ktorych mowie. A na dodatek by mnie sponiewierac i dokopac poniewaz stalem sie powszecyhnym zagrozeniem nie tylko dla psycholi ale takze dla calego swiata medycyny, polityki, byznesu etc. starewgo swiata, tzw. "drugiej fali" o ktorej mowia Tofflerowie w swej ksiazce wczesniej przeze mnie wspomnianej. Na grupie rej wodza oczywiscie kobiety, poniewaz to one manipuluja i napuszczaja wzajemn facetow na siebie. Pretekst latwo mozna zmajstrowac gorzej dobrze zakonczyc akcje jezeli klient doskonale sie orientuje w materii. Panienki niestety nie bardzo wierzyly w moja wiedze na temat motywow kobiecej manipulacji i manipulacja spalila na panewce a psychole, od Australii po Niemcy i Szwecje pochowali sie w mysie nory. Nie mam zamiaru ich scigac - wystarczy, ze przekonali sie, ze nie pogadaja ze mna metodami "noz w plecy". Nie maja zadnych szans poniewaz ja rozumiem prowodyrow (kobiety) znacznie lepiej anizeli one same siebie. Jakl beda chetni na PODWORKO to sluze adresem, jestem jednak przekonany, ze dla mnie byla przygotowana specjalnie "czarna polewka". :-) Tyle, ze ja sie takich trucizn nie obawiam; wrecz przeciwnie, wleje ja do napastnikowi do kufla pyfka. > To tyle, bo musze zabierac sie do pracy. > Pozdrowienia, Maciek > P.S. Mam nadzieje, ze moj list jakos rozrusza te grupe dyskusyjna, bo od > kilku tygodni wydaje sie zupelnie martwa. Ta grupa jest martwa, poniewaz jest przeznaczona dla psychonaukawcow i tzw. klinicznych, po to by mogli wymieniac miedzy soba metody manipulacji. Niestety, poza nimi kreci sie tu kilku jegomosci, ktorzy nie daja sie wpuszczac a maliny prze pojebanych totalistow i dlatego dyskusji nie ma. Gdyby nas nie bylo, to by sie wymieniali zargonem i spostrzezeniami jak manipulowac pacjentem, zeby go... oglupic, zeby nie pozwolic mu sie zorientowac, ze rzekomy "specjalista od ludzkiej psychiki" nic nie wie i nie moze gosciowi pomoc. Ale czas tych trutni, wrzodow na ciele cierpiacego spleczenstwa, jest policzony. Musza zdechnac tak samo jak ich mocodawca, czyli EGO dzikiej samicy, kobiety. LeoTar http://members.aol.com/LeoTar P.s. Na "Budowe nowej cywilizacji" mozna wpasc bezposrednio pod adres: http://members.aol.com/LeoTar2/Toffler/Tytulowa.html -------------------==== Posted via Deja News ====----------------------- http://www.dejanews.com/ Search, Read, Post to Usenet
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads